bugel detailOp zaterdag 2 april 2016 zal het jaarlijkse voorjaarsconcert van muziekvereniging Excelsior Hagestein plaatsvinden.
Afgelopen november sleepte Excelsior een eerste prijs met promotie binnen op het concours in Veldhoven. Het orkest staat dus op het scherpst van de snede en zal op het voorjaarsconcert laten horen dat het deze promotie dubbel en dik waard is.
Onder leiding van dirigent Dirk van Mourik zullen muzikale stukken van diverse genres uitgevoerd gaan worden.
Hoogtepunt van de avond zal ongetwijfeld At World’s End van Hans Zimmer/ Erik Rozendom zijn. Dit stuk zal in de symfonische suite-versie uitgevoerd worden en is bekend uit de film “Pirates of the Caribbean”. Een niet gemakkelijk uit te voeren stuk dat veel techniek en concentratie vraagt van de muzikanten. Een en ander zal worden aangevuld met beelden uit de film. Zo ook “Moby Dick, the white wale” gebaseerd op het boek van Herman Melville, in een arrangement van Michael Geisler.

Leerlingenorkest Viva Musica onder leiding van Marilou Krouwel behaalde onlangs op het festival in Schoonhoven een goede score van 87 punten. Zij zullen de avond openen. Een aantal jeugdige muzikanten is vanuit de les net ingestroomd in het leerlingenorkest. Ook zij zullen in dit optreden van de partij zijn.

U wordt van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen.

Datum : Zaterdag 2 april 2016
Aanvang : 20 00 uur
Zaal open : 19.30 uur
Plaats : Dorpshuis de Biezen, Hagestein
Entree : € 3,50, donateurs gratis toegang

Downloaden (PDF, Onbekend)

Met onderstaand filmpje krijgt u een impressie van Marilou Krouwel met haar muziekklas in Hagestein.