Op zaterdag 15 juni 2019 zal Excelsior Hagestein het muzikale seizoen op een originele manier afsluiten.

We vieren dat we op 6 april jl. in Drachten zijn geëindigd als zesde van heel Nederland bij de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen met het prachtige puntenaantal van 84 .

Daarom geeft Excelsior Hagestein als afsluiting van het seizoen een concert voor hun donateurs en andere belangstellenden met als thema “Feest en vakantie! ”.

Omdat het voorjaarsconcert, waar traditiegetrouw de donateurs speciaal van harte worden uitgenodigd, dit jaar is vervallen vanwege de deelname aan het kampioenschap, wordt dit nu alsnog omgezet in een feestelijk, gezellig zomerconcert. Aansluitend is het mogelijk om deel te nemen aan de barbecue.

Zowel donateurs, familie, vrienden, kennissen en alle andere belangstellenden zijn bij deze van harte uitgenodigd om het concert te komen beluisteren. Tipje van de sluier: wellicht kunt u nog meezingen……..!

Datum: Zaterdag 15 juni 2019
Tijd: 16.00 uur
Plaats: Hagestein, Dorpshuis De Biezen, Bongerd 4, 4124 AK Hagestein

Entree concert:
Donateurs: gratis voor 2 personen op vertoon van de donateursbrief
Niet donateurs: € 5,- p.p.

Deelname BBQ: € 15,- p.p.
De BBQ wordt verzorgd door JvP Catering met vlees, stokbrood, salades en sauzen. Aanmelden voor de BBQ kan t/m uiterlijk 8 juni aan de bar in dorpshuis de Biezen, of door te bellen met 0347-351667/ 06-38503156.

Viva Musica is ook dit jaar weer uitgenodigd en gevraagd om een muzikale bijdrage te leveren bij in de Efteling. Zij zullen dit seizoen dus afsluiten met een optreden in de Efteling op zondag 9 juni a.s. Dit optreden zal onder leiding staan van Sanne Kers, die door het vertrek van dirigente Marilou Krouwel, tijdelijk de directie op vakkundige wijze waarneemt.