In december staan er voor Excelsior Hagestein een aantal activiteiten gepland, deels in ensembles. In vervolg op het concours  van november jl. zijn deze muzikale optredens een mooie afsluiting van het jaar 2016.

Op zaterdag 10 december en zondag 11 december is Excelsior Hagestein van 13.30 uur tot 15.30 uur te beluisteren  in de Makro vestiging Vianen.

Vrijdag 16 december 2016: Volks kerstzangavond Hagestein.
Persbericht: December is de maand van de kerstbijeenkomsten. In Hagestein houden wordt dit jaar al weer de derde editie van de Volks-kerstzangavond georganiseerd. Volkskertszangavond-2016Om te zorgen dat het niet één van de vele avonden wordt, onderscheiden we ons door het samen zingen van bekende kerstlieden centraal te stellen en dat onder begeleiding van onze muziekvereniging Excelsior en organist Martijn Borsje. Deze keer wordt de avond gehouden op vrijdagavond 16 december om 19:30u in de kerk van Hagestein.
“We hopen weer op een drukbezochte avond, waarin de bezoekers kunnen genieten van de muziek.” Aldus Adriaan Noteboom van de evangelisatie commissie. “De muzikanten (o.l.v. Dirk van Mourik) en de organist (Martijn Borsje) zijn al weer aan het oefenen om ook dit jaar weer een bijzonder tintje te geven aan de begeleiding én de muzikale intermezzo’s.”
Maar het bijzondere van de Volks-kerstzangavond in Hagestein is toch wel dat iedere bezoeker zelf ook een bijdrage levert tijdens de zangavond door mee te zingen. Daarom staat er ook een repertoire op het programma dat iedereen zal herkennen van de liederen die je regelmatig hoort rond de kerstdagen, zoals “Stille nacht”, “Komt allen te samen’’ en ‘’In Bethlehems stal’’. Dit jaar zal Henrick Rijersen van Buuren een korte meditatie houden over het kerstfeest.
Echt iedereen uit het dorp en dit jaar ook in het bijzonder onze toekomstige buren uit Hoef en Haag is van harte uitgenodigd om mee te komen zingen. De zangavond is op vrijdag 16 december om 19:30u in de Dorpskerk van Hagestein.

Zondag 18 december 2016 verzorgt Excelsior Hagestein met een ensemble een kerstconcert  om 14.30 uur in Zorgcentrum Batenstein te Vianen

Excelsior Hagestein wenst een ieder een goede decembermaand toe, fijne feestdagen en een goed en gezond 2017.