Wat fijn om te horen dat jullie van het optreden en het park genoten hebben samen. Ook jullie nogmaals bedankt voor de top optredens die jullie gegeven hebben in ons park. Ik hoop dat we jullie het volgende seizoen weer kunnen verwelkomen in de Efteling.
 
Met vriendelijke groet,
 
Nicole Vugts
Junior Gastvrouw Live Entertainment & Theaterproducties
Efteling, Hilvarenbeek

 

Wat is er mooier dan het nieuwe seizoen starten met een droomvlucht in de Efteling?

Dat is de geplande aftrap van het nieuwe muziekseizoen voor Viva Musica (het leerlingenorkest van Excelsior Hagestein).

Maandag 14 augustus 2017 begint men met een extra repetitie om zo op dinsdag 15 augustus goed voor de dag te komen in de Efteling.
Na het optreden in de Efteling zal Viva Musica aan de slag gaan met de voorbereidingen voor de uitwisselingsdag met andere leerlingenorkesten. Deze dag staat gepland op zaterdag 30 september a.s. en zal dit keer in Ameide georganiseerd worden.

In dezelfde week beginnen ook de repetities voor het grote orkest van Excelsior Hagestein .

Tijdens de ledenvergadering van juni jl. is een nieuwe opzet van activiteiten voorgesteld. Eerst zal er dit najaar weer geoefend worden voor het concours dat in november plaatsvindt. Maar de eerstvolgende concoursdeelname daarna is pas gepland in voorjaar 2019. Dat geeft het orkest de mogelijkheid om ook andersoortige concerten te organiseren.

De voorbereiding voor het concours van november zal dit najaar ook op een andere manier worden vorm gegeven. Vanaf september zullen er elke repetitie twee instrumentgroepen extra aandacht krijgen d.m.v. groepsrepetities. Dirk van Mourik en een gastdirigent zullen in de tweede helft van de repetitie elk een groep onder hun hoede nemen. Met als doel een aantal adviezen uit eerdere juryrapporten ter harte te nemen en daar in kleinere groepen ter verbetering aan te werken.

Natuurlijk is iedereen weer van harte uitgenodigd dit seizoen te komen luisteren en/ of kijken tijdens een concert, een repetitie, of om zelf mee te doen.

We zien u weer graag tijdens onze activiteiten. Voor de actuele activiteitenplanning kunt u kijken in de agenda op deze website.