Schermafbeelding 2015-12-20 om 15.48.13Op zaterdag 18 april 2015 staat het traditionele voorjaarsconcert van Muziekvereniging Excelsior uit Hagestein op het programma. Een jaarlijks terugkerend concert speciaal voor de donateurs (die deze avond vrij toegang hebben) en natuurlijk voor familie, vrienden, kennissen, Hagesteiners, en andere belangstellenden. Iedereen is welkom! Het concert begint om 20.00 uur in Dorpshuis  De Biezen te Hagestein. Ook leerlingenorkest Viva Musica zal deze avond van zich laten horen.

Een dergelijke avond organiseren kost geld en de subsidie-, en sponsoringsmogelijkheden zijn in deze tijden geen vetpot. Om de clubkas te spekken houdt Excelsior in het voorjaarsconcert een grote verloting met mooie prijzen. Op zaterdag 28 februari a.s. zal in Hagestein een grote loten-verkoop-aktie plaatsvinden. Steun Excelsior en koop loten, zodat de vereniging muziek kan blijven maken en optredens kan blijven geven t.b.v. de hele Hagesteinse gemeenschap.

Wilt u ook graag een muziekinstrument- of slagwerk spelen, wilt u na een aantal jaren weer opnieuw starten met spelen, of heeft u altijd al les willen nemen om te proberen of een muziekinstrument iets voor u is? Altijd welkom, ongeacht de leeftijd. Op donderdagavond is de repetitieavond in Dorpshuis de Biezen, en kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen.