Trompet

shapeimage_4

Excelsior speelt landelijk gezien op een behoorlijk niveau, namelijk in de 3e divisie. Muziek maken bij Excelsior is behalve ontspannend en leerzaam ook  een sociale bezigheid, je moet kunnen luisteren naar elkaar en je moet met elkaar kunnen musiceren voor een goed resultaat. Behalve de prestatie is de gezelligheid binnen onze vereniging iets waar veel aandacht aan wordt besteed.

Om de kwaliteit van musiceren te handhaven of zelfs te verbeteren heeft Excelsior shapeimage_3de opleiding zeer hoog in het vaandel staan. De laatste jaren zijn veel leerlingen door ons zelfstandig opgeleid. Bij deelname aan diverse festivals komt het leerlingenorkest dan ook erg goed voor de dag. Veel leerlingen zijn intussen ook al “ingepast” in het grote orkest.

shapeimage_2

Leerlingen worden bij Excelsior zelf opgeleid om officieel landelijk erkende muziekexamens te kunnen doen. Deze opleiding geeft de leerlingen een brede theoretische en praktische muzikale kennis mee waar zij op de middelbare school en natuurlijk hun verdere leven veel plezier van kunnen hebben.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Daarom is Excelsior in 2007 met een zogenaamd Opstaporkest gestart. Dit is voor leerlingen die sinds kort les hebben om te leren samenspelen.

De voordelen van een opleiding bij Excelsior:
– opleidingsinstrument in bruikleen
– professionele leraren
– individueel les en in groepsverband in leerlingenorkest of opstaporkest
– diverse nevenactiviteiten

  • Repetitiedag              : donderdag lessen tussen 17.00 uur en 19.30 uur
    Leerlingenorkest     : 18.30 – 19.30 uur
    Orkest                           : 19.30 – 22.00 uur
  • Voor meer informatie zie “Contact Opnemen “.