Voor dit voorjaar hadden we als bestuur het idee om een activiteit te doen die bij zou dragen aan de ontwikkeling van ons orkest. Uiteraard staat de ontwikkeling nooit stil, we blijven repeteren en concerten geven maar het is ook wel eens goed om op een andere manier naar onze kansen en kwaliteiten te kijken en luisteren. Voor ons voorjaarsconcert zijn we daarom opzoek gegaan naar een gastdirigent, iemand die met een open blik naar ons orkest kan kijken.

Deze zoektocht heeft ons gebracht bij dirigent Vincent Verhage uit Vianen. Vincent begon zijn muzikale stappen op euphonium bij het Leger des Heils en Fanfareorkest ‘Nieuw Leven’ uit Vianen. Na zijn conservatorium studies: bachelor euphonium en master directie, heeft Vincent inmiddels jarenlang ervaring opgedaan met het spelen in, en dirigeren van blaasorkesten op alle niveaus. 

Tijdens de voorbereiding zijn zowel Vincent als onze vaste dirigent Dirk van Mourik met ons aan de slag gegaan en dat heeft geresulteerd in een heel mooi en afwisselend programma voor ons voorjaarsconcert waarbij zowel Vincent als Dirk zullen dirigeren.

Bent u nieuwsgierig geworden? We zien u graag tijdens ons voorjaarsconcert!

  • Datum: 1 april 2023
  • Locatie: Dorpshuis de Biezen, Hagestein
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Entree: GRATIS